Led Lenser P6R Core

Novost Šifra: P6RC

P6R Core je popolnoma nova svetilka, popolnoma zaščitena pred prahom in vodo. Njena elegantna oblika vključuje vrhunsko tehnologijo, ki ponuja ogromno svetlobe. 

Redna cena 89,90€. Prihranite 4,00 € (4 %)
85,90€
na zalogi, predvidena dobava 18.01.2022

Če kupite zraven tudi to, prihranite!


  • Ima video posnetek
Teža 170 g
Svetilnost 900 lm
Vrsta napajanja 1 x 18650
Vzdržlivost baterije 95 h
Dolžina snopa 240 m
Vodoodpornost IPX-8
Priložene baterije Da

P6R Core je popolnoma nova svetilka, popolnoma zaščitena pred prahom in vodo. Njena elegantna oblika vključuje vrhunsko tehnologijo, ki ponuja ogromno svetlobe. 


P6R Core je brezstopenjsko nastavljiva in prilagodljiva z inovativno Smart Light tehnologijo in se lahko polni s sistemom magnetnega polnjenja. Ima tudi patentiran napredni sistem ostrenja, novo tehnologijo večjedrne optike, ki ponuja enakomeren svetlobni žarek in deluje tudi celo takrat, ko vam pade v vodo. In če želite imeti proste roke, je svetilko enostavno namestiti na različne površine (krmila, čelade…).

- Napredni sistem ostrenja
- Tehnologija Smart Light za funkcije svetlobe po meri
- Visoka zaščita pred prahom in vodo (IP68) s tehnologijo Flex Sealing
- Constant light za konstanten svetlobni tok v daljšem časovnem obdobju
- Prikladno polnjenje baterije s sistemom magnetnega polnjenja

Robustne in zanesljive svetilke serije P nudijo izjemno zmogljivost v elegantnem dizajnu. Ponujajo veliko uporabnih tehnologij, na primer patentirani sistem Advanced Focus System ali napredno tehnologijo Smart Light za individualno programiranje. Skoraj vsi izdelki so zaradi inovativnosti zaščiteni pred prahom in vodo s pomočjo Flex tehnologije tesnjenja. Nova serija P je tudi prva Ledlenserjeva svetilka, zasnovana za vsa področja uporabe. Izdelki serije Core, Work in Signature imajo različne zasnove in so zato prilagojeni različnim potrebam.

Tehnologije:
Advanced Focus Systey, Smart Light Technology, Magnetic Charge System, Emergency Light, Temperature Control System, Flex Sealing Technology, Multi-Core Optics

Primerno za:
Dom, popravila, sprehode...

Set vsebuje:
Polnilno baterijo, trak za nošenje, kabel za magnetno polnjenje.

Led Lenser P6R Core video

Mnenja in ocene kupcev za "Led Lenser P6R Core"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!